Byten & returer

Returer

Returer sker på egen bekostnad förutom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Varan ska vara oanvänd och ej tvättad. 

Maila my@hjartahertzman.se för att få information om hur du returnerar din vara och vart du ska skicka den.

Returadress.

My Herstedt
Guldregnsgatan 30
24332 Höör

När vi mottagit och kontrollerat varan betalar vi tillbaka det aktuella varuvärdet.

 

Ångerrätt

Vi följer lagen om distansavtal.

Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan. Ångerfristen varar i 14 dagar. Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den.

Du har inte ångerrätt om varan på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnas, eller om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös.

 

Reklamationer

Om varan vid uppackning skulle visa sig skadad eller defekt vänligen kontakta oss omgående på my@hjartahertzman.se

 

Produktinfo

Beträffande färgåtergivningen på bilderna försöker vi till det yttersta att exponera dem så korrekt som möjligt. Trots det kan färgerna variera, framför allt mellan olika bildskärmar och inställningar. Det innebär att upplevda avvikelser i färg och ton inte är skäl för reklamation. Vi besvarar gärna era frågor om ni känner er osäkra på detta. Tygerna mår bäst av att tvättas i 40° och hängtorkas. Observera att tygerna kan krympa mellan 3-5% vid första tvätten.

Anna Hertzman är godkänd för F-Skatt och innehar momsregistreringsnummer.

Anna Hertzman AB
Organisationsnummer. 559091-1649

Kort om vår personuppgiftshantering

Dina personuppgifter som medlem hos Hjärta Hertzman finns i vårt system tills du väljer att avregistrera ditt konto. Vi lämnar aldrig ut uppgifter som kunder registrerat hos oss. Har du mer frågor om vår personuppgiftshantering mailar du hej@hjartahertzman.se.